fredag 1 maj 2009

Mmmm älskar värmen

Mmmmm nu kan man verkligen njuta. Förutom de stunder som man har problem med allergin då:-) Men det är bagateller.
Har pysslat i trädgården idag. Fick för mej att åka till plantagen o köpa massa saker till landet vid uteplatsen. Dyrt som faan blev det men nu börjar det likna något. Lagt vit krossad marmor i landet. Har bara 2 dvärgsyrener planterade o så i mitten ställde jag en zinkkruka som man kan plantera vad man vill i. Så nu fattas bara ett par säckar grus till o nya utemöbler. Vi är väl i valet o kvalet vilka möbler vi ska köpa. Hmm hoppas allt är klart innan partajjet i slutet av maj:-)

Tog ett kort på min nya bikini-top idag. Sååå nöjd med den. Kommer säkert använda den mestadels i år. Går även ta bort axelbanden när man solar. *Sissi like*
Satt på trappan i förmiddags o tog kort på en tulipan. Jag som hatar tulpaner i vanliga fall skulle försöka locka fram det finaste av denna som förhoppningsvis snart dör.

Tog oxå ett kort på min lille kisse när han hade sökt sej lite till skuggan. Dax att skaffa en liten kattunge till. Någon som vet nån som har??? Har pratat med en granne men deras katt har inte fått några än. Vill ju likson ha den nu:-D



Ha en fortsatt trevlig helg allihopa.

Pöss o Kram

1 kommentar:

  1. Snygg bikini på snygg kropp på snygg tjej! :) *tummnen upp*

    Har ni haft en skön helg? Visst är det skönt med sol! Får nog komma ut till dig/er snart igen och sola lite och bara glassa sig en dag! ;)

    Kram kram!

    SvaraRadera

Totalt
Denna månaden
Idag