lördag 18 juli 2009

Fredag-solig dag- kaos dag!!

Igår var det fredag o vädret var underbart. Vi bestämde oss för att åka o bada hela dagen o barnen valde att åka till odenbadet. Vi har inte vart där sen förra året så därför fick det bli det:-)

Vi satt o njöt i solen o barnen lekte. Sen gick vi o köpte glass o fikade o hade det bra. Barnen sprang sen iväg tillsammans med kompisar igen. Efter en stunde ser jag olivia komma hoppandes på ett ben o gallskriker. Jag tänkte "jaha nu har hon slått sej då" Går fram till henne o får en chock. Hon har slått upp 2 stora djupa sår i benet. Jag gapar till thomas att han ska komma o vi bar bort henne till vår plats.
Då kommer en kvinna o hennes man o hjälper oss. Det kommer fram att han har kört ambulans i 17 år. Dom la kompress o benlindor runt hennes ben. Helt otroligt o allt går så fort... dom sa till mej att åka in med henne så fort som möjligt så thomas o hannes stannade kvar på badet. Vi åkte upp till våc o fick komma in med en gång.
Doktorn kom efter bara nån minut. När han fick se såret sa han "aj aj aj detta ser riktigt illa ut. Hon har fått en kraftig sårskada" Jag kände hur det bara vände sej i magen på mej.

Dom beslutade iallafall att sy ihop det. O så in i helvete som olivia skrek när dom satte bedövningen går inte förklara. Det gjorde så otroligt ont i mej. Usch!!!
Men allt gick så fort o dom var jätteduktiga o snälla.

Men hon stod ut o var så duktig lilla sessan o om 9 dagar så ska vi ta stygnen.
njuter av vädret

Olivia tyckte det var sååå skönt i vattnet

Så här ser hannes ut när han dyker:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Totalt
Denna månaden
Idag